Mutfağınızı Küçük Dokunuşlarla Değiştirin

Mutfağınızı Küçük Dokunuşlarla Değiştirin

Özellikle kış aylarında evimizde daha çok vakit geçiririz . Ve her kadın evinde küçük de olsa değişiklik yapmak ister . Yapacağım önerilerle Değişikliğe mutfağınızdan başlayabilirsiniz J



Renklerden Korkmayın

Mutfak duvarlarınızın beyaz renkte olması renkli eşyalarınıza güzel bir zemin hazırlar böylelikle renkler kendi aralarında çatışmazlar . Hatta dolabınızın kapağını renklendirmek çok iyi bir fikir olabilir .



Klasik Sandalyelerden Kurtulun

 Artık birçok mutfakta masa ve sandalyeler bulunuyor . Ama sizin mutfağınız da yoksa küçük yuvarlak bir masa işinize yarayacaktır . Etrafını istediğiniz ve sevdiğiniz renkler de sandalyelerle süsleyebilirsiniz .




Mutfağınız Konuşsun İster Misiniz ?

Yeni yapılan evlerde sıkça gördüğümüz Kara Tahta Modasını mutfağınıza taşıyın J . Benim gibi birçok kadının isteyeceği bir dekorasyon harikası . Alışveriş eksiklerini yazabileceğiniz yada küçük özlü sözler yazabilirsiniz .



Ben Yaptım J


Kendi ellerimle yaptım diyebileceğiniz Kendin Yap projesi ekleyebilirsiniz .  Artık evlerin birçoğun da tezgahın bir kısmı mutfağın ortasın da J bence de bu çok kullanışlı ve havalı . Eskiden kullandığımız atmak istemediğimiz bir çemeceyi biraz değiştirip boyayarak tezgaha dönüştürebiliriz . 

Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol