Salaş Bluz Modelleri 2016

Salaş Bluz Modelleri 2016
Salaşlık kimi bayanlar tarafından bakımsız durduğu söylenerek eleştirilse de son zamanlarda oldukça moda oldu, salaş kazaklar, slaş bluzlar, salaş gömlekler, salaş giysiler, genç kızların vazgeçilmezleri arasında yerini aldı bile. salaş bluzlerde farklı modeller bulunmaktadır, bunlardan bazıları;
yarasa kol salaş modelleri: Bol kollardan oluştuğu için yarasa kol salaş modeli olarak anılmaktadır. Genel olarak kış aylarında gri, kahverengi, siyah gibi renkler tercih edilmeli, kendisine uyum sağlayan şallar ile güzel bir kombin oluşturulabilir. Yaz aylarında da daha canlı renkler tercih edilmelidir.
Önü kısa arkası uzun salaş modelleri: Büyük kalçalı bayanların tercih ettiği modeller olarak bilinirler, ön tarafı kısadır, isteğinize bağlı olarak kotun içerisine de konulabilir. Bu salaş modelini düz seçmeli şık bir kolye ile kombin haline getirebilirsiniz.
Bir beden büyük bluzler: Kendi olduğunuz bedenden bir beden büyük aldığınız bluzler son derece şık durmaktadır. Bluzleri istediğiniz desende alabilirsiniz ama bizim önerimiz kesinlikle önünde tek desen olan bluzlerden yanadır. Bluzunüz ne kadar sade ise o kadar salaş görünür. Bu sebeple sade bluz alıp güzel bir kolye veya şal ile kombin oluşturabilmenizdir.
V yaka salaş modelleri: V yaka bluzler arasında en çok tercih edilendir. Özellikle yaz aylarında tercih edebileceğiniz V yaka bluz modelleri farklı bir tarz yaratmanıza yardımcı olacaktır.

2016 Salaş Bluz Modelleri

Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol