Uzun Etek Modelleri 2016

Uzun etek modelleri biz bayanların kombinlerin 4 mevsim vazgeçilmezi arasındadır. Günlük kombinleriniz de tercih edebileceğiniz desenli sade,renkli, asimetrik,balık etek pileli, kabarık, asimetrik kesimli, kalem etek gibi farklı modellerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca uzun etek modelleri ofis şıklığınızı da tamamlayacaktır. Özel gece ve daveletlerde güzel bir bluz ile harika kombini de oluşturulabilinir. Uzun etek modelleri 2016 koleksiyonuna biraz göz atalım istermisiniz.

Pileli bel'den fiyonk detaylı uzun etek modelleri. Pileli etekler 2015 yılında oldukça ön plandaydı 2016 da da aynı şekilde ön planda olması düşünülüyor. Farklı renk ve model detaylarıyla her yaşa uyum sağlayabilen pileli etek modellerinin üzerine alınan bir gömlek veya bluz ile kolay bir şekilde harika kombinler oluşturulabilir.

Cepli büyük kuşak detaylı olan geniş kesim uzun etek modelleri biraz daha spor giyime kaçmaktadır, eğer spor giyim seviyorsanız bu modeli de tercih edebilirsiniz. Spor ayakkabı veya babet üzerine de tshirt veya sade bir bluz ile harika bir tarz yakalayabilirsiniz.

Kot kumaşlı önden düğme detaylı dar kesimli uzun etek modelleri: Günlük kombinler oluşturmanıza yardımcı rahat ve spor uzun etek modelleridir. Genelde rahat olmak isteyen kadın tercihidir.

Kalem etekler; bu yılın gözde uzun eteklerinden birtanediri, farklı alanlarda kombini oluşturulabilinir,  günlük kombinler, de üzerine eklenecek güzel bir gömlek veya bluz ile ofis şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.


Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol