Amigurumi Timsah Yapımı

Bu yazımızda sizlere Amigurumi Timsah Yapımı için örnek modeller paylaşacağız.


amigurumi timsah yapimi


Merhaba hanımlar, 3 yıl önce yayınladığımız Amigurumi Timsah Yapımı konumuzu güncelleme vakti geldiğini fark ettim, günün şartlarında sadece Amigurumi örgü Timsah fotoğrafları koymuşum, ancak güncellememiz ile amigurumi timsah yapımı videoları ekleyeceğiz, hemde bir den çok farklı modeller. Tüm oyuncak modellerinin arka kısmında "Made in China" yazdığı bir dönemde biliyorsunuz Amigurumi örgü oyuncaklar oldukça masum oluyor, hem doğal, hem içinde ne olduğunu biliyoruz, plastik oyuncakların hangi şartlarda hangi kansorejen içeren maddeler kullanılarak yapıldığı ise tahmin ettiğiniz üzere meçhul bir deniz.

Amigurumi Timsah Yapımı'nı henüz ben denemedim, zaten ailevi ve iş nedeniyle bir süredir örgü yapıp stresimi atamıyorum, Amigurumi Timsah yapımı paylaşan bir arkadaş var mı diye baktım ancak henüz Türkçe herhangi bir kaynak bulamadım, ancak her ne kadar yabancı kaynak ile anlamak sizler için biraz zor olsa da, affınıza sığınarak yabancı bir kaç tane timsah yapımını gösteren videolar paylaşacağım.

Eğer sizler yapmış iseniz yada yapabilirseniz, amigurumi herhangi bir oyuncak videosu, yada yapılış adımlarını gösterir şekilde anlatımlı fotoğraflar çekebilirseniz, adınızı vererek, sitemizde paylaşabilirsiniz. Bu şekilde hem siz bu işi yapıyorsanız daha çok müşteri kitlesine ulaşabilir, yapabilecek arkadaşlar ise farklı bir örgü öğrenmiş olurlar.

Amigurumi Timsah Yapımı Videolu Anlatım


Bu modelimizdeki timsah biraz aptalca bakıyor ama çok şeker görünmekte :)



Amigurumi Örgü Timsah Yapımı

Bu Amigurumi örgü timsah yapımındaki timsahımız bir üstteki videolu anlatıma göre biraz daha ciddi durmakta, ama benim favorim şu hemen üstteki aptal suratlı şey :)



Amigurumi saldırgan timsah yapılışı videolu anlatımlı

Buda saldırgan amigurumi örgü timsah modeli ağızlar açık, dişler hazır tam saldırma pozisyonunda.


Amigurumi bebek timsah yapımı videolu anlatım


Buda en ütteki model gibi favori modellerimden, çok şeker görünüyor gerçekten


İsterseniz aşağıdan, 2017 yılında paylaşmış olduğumuz amigurumi örgü timsah modellerine göz atabilirsiniz, size yardımcı olmuşuzdur umarım, modeller inşallah işinize yaramıştır. Şimdiden kolay gelsin iyi hobiler hanımlar 


Futbol ile pek ilgimde yoktur ama nedense resmi görünce direk aklıma Bursa Spor geldi, Bursa sporlu bir çocuğunuz varsa onun için yapabileceğiniz en güzel amigurumi oyuncak diye düşünüyorum. Amigurumi Oyuncak Timsah çok şeker görünmekte tabi gerçeğini düşünemiyorum sadece oyuncağı öyle. Aşağıdan Amigurumi örgü timsah yapımına daha yakından bakabilirsiniz.

amigurumi timsah yapimi

amigurumi timsah tarifi


amigurumi yapılışı türkçe blog


amigurumi timsah yapimi açıklamalı
Amigurumi Örgü Timsah Yapimi

amigurumi modelleri ayrıntılı yapılışı
Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol