Yeni Gözde Dikişsiz Patik Yapılışı

Bu yazımızda sizlerle dikişsiz patik yapılışı modelini videolu anlatımlı açıklamalı aktarmaya çalışacağız. Yeni moda olan dikişsiz tığ işi patik modeli uzun süre beğenilenler arasında kalacağa benziyor.
dikişsiz patik yapılışı modeli



Yeni gözdemiz olan dikişsiz patik yapılışı diğer patik modelleri ne göre biraz daha farklı, bunu incelediğinizde daha iyi anlayacaksınız.Bu patik modelini herhangi bir patik ipinden yapabilirsiniz.Elinizde eskiden kalma bir ip varsa o bile olabilir. Ancak seçiminiz kalın ip olmamalı normal kalınlık standartlarında patik ipi olmalıdır. Dikişsiz patik yapılışı'nda iki renk kullanılabileceği gibi çok renkte kullanabilirsiniz. Bu patik modelinde 3 numara tığ kullanılmaktadır. Dikişsiz patik yapılışına patiğin burun kısmından başlanılmaktadır. Aşağıda dikişsiz patik yapılışı videosunda 35-36 gibi biz bayanlara uygun ayak ölçüleri verilse de, örgünün herhangi bir standartı olmadığından elden ele sık iğne boyutları değiştiğinden farklılıklar meydana gelebilmektedir.



dikişsiz patik yapılışı modeli

Tığı ipe bağladıktan sonra 12 adet zincir çekip patik örmeye başlaya bilirsiniz. zincirin üzerine 10 adet sık iğne yapıp örgümüze devam edebiliriz


Aşağıdaki videodan dikişsiz tığ işi patik yapılışı modeli hakkında ayrıntılı bilgiyi bulabilirsiniz.
Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol