Oleg Cassini 2018 İlkbahar Gelinlik Koleksiyonu

Bu yazımızda sizlerle Oleg Cassini 2018 İlkbahar Gelinlik Koleksiyonu nu paylaşacağız.

Henüz yeni bir yıla girmemize günler varsa da, ilkbahar yaz sezonunda dünya evine girecekler şimdiden düğün telaşına hazırlıklarına başladı bile, yok düğün salonu hazırlığı, çeyiz dizimi, davetiye seçimi, ev için eşya seçimi derken elbette 2018 yeni gelinlik modelleri'nede yavaş yavaş bakılmaya başlandı. Doğal olarak her genç kızın kafasında aşağı yukarı bir gelinlik modeli zaten vardır, ama halen hayalinizdeki gelinlik modelini bulamadıysanız bir de bilinen markalardan Oleg Cassini 2018 İlkbahar Gelinlik Koleksiyonuna göz atmanızı öneririz, bu koleksiyondan ilham almanız oldukça doğal çünkü gerçekten harika gelinlik modelleri bulunmakta.


Jackqueline Kennedy gibi dünya starları olan kadınların stil yaratıcısı olan Oleg Cassini 2018 sezonu için ince işçilik ile zerafeti bir araya getirmiş gibi görünüyor.





Hazırlanan yeni koleksiyonda özel kesim kristaller, boncuk ve tüllerin de etkisiyle, elegan ve cesur formlar göz doldurucu şekilde sizlere hitap ediyor



Viola Chan: Mükkemmelliğin de bir adım ötesinde 

Oleg Cassini'nin kreatif direktörlüğünü yürüten deneyimli tasarımcı Viola Chan'ın adıyla yayınlanan koleksiyonda peri masallarını aratmayacak dantel tasarımları, simetrik kesimler, ayrıca simli ve taşlı kumaşlar da dikkatleri üzerine çekiyor. 

Markanın tasarımcısı ve koleksiyonun isim babası olan Viola Chan'ın mükkemel ötesi tasarım anlayışı ile bir araya getirilen gelinlik modellerinde sadece bir kraliçe eksik, eşinizin kraliçesi olarak bu gelinlikler ile kendinizi bulutlar üzerinde uçarken bulabilirsiniz.


Etek boylarından duvaklara kadar mükemmel tasarım Viola Chan'in o mükemmel ötesi bakış açısını da gözler önüne sermeye yetiyor





Romantik Eldivenler Geri Geliyor

Oleg Cassini'nin kolaksiyonunda romantik görünümlü eldivenler tekrardan dönüş yolunda, yaklaşık 25-30 yıl önce çokça tercih edilen eldivenler tekrardan gelinliklerde görünmeye başladı, eldiven ile birlikte omuza atılacak ufak bir tül parçası ile harika görünümler elde edileceğe benziyor.













Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol