Mutfak Düzeni Oluşturmak Zordur ! Bunu Gerçekleştirmek Sizin Elinizde ! Peki Nasıl ?





Mutfağınızda Askılara Yer Açın

Oturma odanızda veya salonunuz da kullanmış olduğunuz raflardan mutfağınıza da yerleştirebilirsiniz . Mutfağınızın havasını değiştirmiş ve yer açmış olacaksınız .  Yemek yapmada kullandığımız Kepçeler ve yemek kaşıklarının olduğu bölüm de çok kısa sürede dağılabilir . Bunun pratik çözümü kepçe askıları . Görünümü şık ve tabiki de kullanışlı ..








Çekmecelerin Sayısını Arttırın

Evimiz de Var olan dolaplar genelde boyumuzun çok fazla üstünde olduğu için uzanamıyoruz . Bunun için çekmece ideal bir seçim aynı zamanda yerden faydalanalım . Tezgahınızın altına fazladan bir çekmece daha yaptırın yada var olan çekmeceye raf yerleştirin . Böylece düzeni sağlayabilirsiniz .






Saklama Kaplarını 2 Katına Çıkarın

Gün içerisinde sürekli kullanmış olduğumuz atıştırmalıklar yada baharatları saklamak için saklama kaplarından faydalanın . Daha önceden paylaştığım Kullanılmayan Kavonozlarla Neler Yapıla Bilir örnek olarak bakabilirsiniz . Bu saklama kaplarını kapaksız raflara yerleştirip mutfağınıza da renk katın .








Küçük Detaylar Önem Taşır

Yukarı da da belirttiğimiz gibi çekmeceler düzen için önemlidir . Ama çekmecelerin içi de rahatlıkla dağılabilir . Bunun için dışarıda da rahatlıkla bulabileceğiniz farklı boyutlar da çekmece düzenleyicileri kullanın .




Şimdiden Kolay gelsinn
Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol