2016 Defacto bluz modelleri

Bayan kombinlerin vazgeçilmezidir onlar, kimi zaman etekle bazen pantolon ile bazen ise taylar ile tercih edeceğimiz kombinlerin en güzel tamamlayıcısı yada kurtarıcısı olabilirler.  Farklı renk model ve tasarımlar ile her ortama bu sayede uyum sağlaya bilirsiniz. Bu yazımızda günlük alışverişlerimizde sıkça uğradığımız ve neredeyse ülkemiz genelinde her ilde mutlaka mağzaları bulunan defacto nun ürünleri hakkında konuşacağız evet konumuz 2016 defacto bluz modelleri peki ne diyebiliriz örnekleri bize neler katar ? hoşumuza gidiyor mu ? Bence evet gidiyor, defacto bluz modelleri arasından hangisini seçebileceğimizi bile şaşırabiliriz, o kadar çeşit var ki hepsini incelememiz elbette mümkün değil ama bir kaç tanesini sizler için inceleyelim ve gösterelim.

Bağcıklı Defacto bluz modeli; özellikle sportif yaşantısı olan bayanlar için daha uygun görünmekte özellikle rahatlığa düşkünseniz bu modeli tercih etmeniz doğru bir karar olabilir.
Lazer kesimli uzun kolu Defacto bluz modeli, dantel detayları ile dikkatleri üzerine çekmektedir, farklı kombinlerinizde değerlendirmek mümkündür neredeyse bir çok kombin nize hiç sorun yaşamadan uyum sağlaya bilen farklı bir bluz modelidir.
İki renkli asimetrik kesimli uzun Defacto bluz modeli, kolları dirseğe kadar uzanmasıyla fark yaratmıştır. gri ve siyahın birleşmesiyle ortaya çıkışı onu diğerlerinden biraz daha farklı kılmış kesimiyle bu farkı biraz daha artışmış görünmektedir.
Cepli farklı defacto bluz modeli, kollarındaki hafif uzunluk ile pantolon etek yada ofis şıklığı ile günlük harika kombin oluşturulabilecek bir model olarak görünüyor. Elbetteki değerlendirmeler sizlere kalmış. Sizde yorumlarınızı bizimle paylaşmak istermisiniz???


Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol