2016 Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür giyim hem ülkemizde hemde İslam dünyasında bir giyim tercihidir. Bu tarzın önemi inanç sisteminden kaynaklanmasıdır. Ama bunun yanında şıklık bir bayanın her zaman tercihidir. Hem İslami hemde şık ve günümüz modasına hitap eden çok çeşitli tesettür giyim modası gümüzde oldukça hakimdir.
Tesettür Abiye modelleri ne gelirsek son yıllarda en çok tercih edilen abiye modellerinde renk genel olarak çimen yeşili, hardal ve mürdümdür. Bu renklerse en çok kaftan olarak bilinen ve biz bayanların en çok tercih ettiği tesettürlü abiye olarak bilinir. Bunun dışında taşlı, işlemeli asimetrik olanları da bulunmaktadır.

Daha sade abiye tercih eden bayanlar için ise tek renkten oluşan ve tek kesim olan modellerde göz doldurmaya devam etmektedir. Zayıf ve uzun bayanların tercihi olan tek kesim ve tek renk abiyeler gerçekten de harika bir tercih olarak görünüyor. Bu tarz modele ispanyol etek kesim, balık etek kesim veya dantel işlemeli kol uçlarıyla farklılıklar eklene bilmektedir. Elbette tercih her zaman sizindir. Aşağıda sizler için 2016 Tesettür Abiye Modelleri 'nden bir kaç tane sıraladık, sizlerle yorumlarınız ile fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol