Zayıf Gösteren Giyinme Hileleri 2016

Son günlerde sanki birazcık kilo aldınız, ama ince ve zarif görünmeye devam etmek istiyorsunuz. Aklınızda cevap bulamadığınız sorunlar nasıl zayıf görünebilirim aşağıda sizlere verdiğimiz öneriler ile hem kendinizi daha zayıf hissedeceksiniz, hemde bu sayede moraliniz yerinize gelip görüntünüz değişecek.


1-) Uygun kesimli kıyafetleri tercih etmek
Birazcık kilo aldınız, 3-5 kilo kadar fazlanız var, kendinizi biraz rahat hissetmek biraz da vücut hatlarınızı gizleyen bol kıyafetlere sakın kaçmayın bu kıyafetler sizi hem bakımsız gösterecek, hemde daha iri bir görüntüye sahip olacaksınız. Bunun yerine vücut hatlarınızı gösteren kıyafetleri tercih etmeniz en doğru karardır, dikkat etmeniz gereken aşırıya kaçmamak çok dar giysilerden uzak durmak.

2-) Doğru Çorap Seçimi
Kalın bacaklara sahipsiniz ama siz çiçekli yada desenli çoraplar kullanıyorsunuz, hayır bu kesinlikle önerilmez, desenli çoraplarınızı geçici olarak bir köşeye atmanın zamanı geldi bile, mutlaka tek renk çorap tercih etmelisiniz, ama ben desenli çoraplarımdan vazgeçemem diyorsanız, koyu zemin üzerine ince uzun çizgili çorapları seçmeniz doğru bir karar olabilir.

3-) İnce detayımız Kolyeler
Son zamanlarda sizde tahmin edersiniz ki gözde olan kolyeler, inciler, zayıf görünmek için vazgeçilmez yardımcılarınızdır. Şık görüntüsüyle dikkatleri üzerine geçerek problemli bölgelerin görülmesini engelleye bilir

4-) Vazgeçilmez güzel bir siluet
Balenli korseler de elastik yapısıyla formunuzu göstermeye yardımcı olacaktır. Zayıf gösteren korseler çıkıntılarınızı mükemmel şekilde yok edebilmektedir. Dar elbiseleriniz ve eteklerinizin altında da balenli zayıf gösteren korseler sayesinde kendinizi daha keyifli hissedebilirsiniz.

5-) Vücudunuza oturan kıyafetler
Belinize oturan blazer ceketler de bu konuda tercih edilebilir, bu ceketler hem belinizi ince gösterecek hemde fazlalıklarınızı saklamaya yardımcı olacaktır. Altına giyeceğiniz diz boyunda dar bir etek ile şıklığınıza şıklık katabilir, giysileriniz ile kilolarınızı başarılı bir şekilde saklaya bilirsiniz. Eğer kalın baldırlara sahipseniz bileğinize kadar uzanmış bir eteği seçmenizde doğru bir karar olabilir.

6-) Beyaz Bluz un vazgeçilmezliği
Gardroplarımızın vazgeçilmezi, eğer sizin vazgeçilmeziniz değilse emin olun ki yanlış yoldasınızdır. Eğer üst kısmınız hafifçe iriyse birazcık bele oturan bol bir bluz seçmelisiniz, ama mutlaka geniş bir V yakası olması şartı da var tabi, Bu kombinasyonla daha ince görünmek sizin elinizde.

7 Pantolon Seçimi
Eğer kilo fazlanız olduğunuza eminseniz, ön tarafta ütü çizgileri olan klasik kesim pantolonlar tam size göre. Bu pantolonları, bluz, ceket, gömlek ile harika bir kombineye çevirmek tamamen sizin elinizde. Ön tarafında ütü çizgisi bulunan pantolonlar hoşunuza gitmeye bilir ancak bu pantolonların çizgileri sayesinde bacaklarınızı daha ince ve uzun göstereceği gerçeği unutulmamalıdır.

8-) Siyah'ın çekiciliği
Siyah renk kilo fazlası olan hanımların vazgeçilmezi olarak bilinir. Gizemi halen çözülemeyen siyah elbiseler, kıyafetler sizin bir kaç kilo kadar zayıf göstermenize yardımcı olacaktır. Baştan aşağı siyah giyinir ve bu giyiminizi ufak tefek detaylar ile süslerseniz(inci kolye, şal vs vs) daha başarılı olabilirsiniz.

9-) Blazer ceket gerçeği

Blazer ceketlerde özellikle tek sıra güğmeli ve bele oturan modelleri tercih etmeniz sizi daha mutlu edebilir. Kalça ve basenlerinizden şikayetçiyseniz blazer tercihinizi uzundan yana yapmalısınız. Köşeleri geniş ceketler ve  modellerinde çift sıra düğme bulunduran ceketler sizi olduğunuzdan iri gösterecektir, bu nedenle bu tarzdan kaçınmalısınız.

10-) V Yaka
V yakaların her zaman daha derin olanları makbüldür, Üzerinize giydiğiniz derin bir V yaka gömlek ve bluzlar boynunuzu daha uzun gösterecektir. Derin V yakalı gömleklerde iri göğüsler daha çekici bir görünüme kavuşabilir.  V yaka tercih ederken işlemeli veya nakışlı tercih etmeniz dikkatleri başka tarafa çekmenize yardımcı olabilir.

11-) İnce bacaklara sahip olmak için neler yapmalı
Bacaklarınız kalın ve ne yapacağınızı bilmiyormusunuz? sizler için ideal olan kesimi düz ve boyuna ince çizgilere sahip olan pantolonlardır. Bu pantolonlar bacaklarınızı daha uzun ve ince göstermenize yardımcı olacaktır. Bu pantolon ile birlikte tercihiniz açık renk bir kazak ve hafifçe bela oturan koyu renge sahip bir blazer yada yelek ile harika bir kombini ile ince bacaklara sahip olabilirsiniz.

12-)  Ayakkabının artısı
Bacaklarınızı olduğundan güzel göstermeye yardımcı bir şeyler arıyorsanız yüksek topuklu ayakkabılar imdadınıza yetişebilir. Ayakkabıları alırken açık kesimli olmasını tercih ederseniz farkı sizde hissedersiniz.

13-) Çapraz bağlı vücut saran bluzlar
Çapraz bağlanan bluzlar ve gömlekler sadece moda olarak kalmıyor, kilo fazlalığınızı da başarıyla gizleyebiliyor. Bir kaç kilo aldınız, dert etmeyin bluz bağlarını hafiften serbest bırakın, zamanla ideal kilonuza döndüğünüzde bağlarınızı daha da sıkılaştırabilirsiniz. Bu da fazla kilolarınızı saklamakta size çokça yardımcı olacaktır.

14-) Benzer renk kombinasyonları
Burada kombinasyonunuzun renginin hiç bir önemi yok önemli olan baştan aşağı aynı yada benzer renkte kombinasyon oluşturabilmek, bu şekilde kombinasyonlar sizi hem ince hemde daha çekici gösterecektir. Lütfen dikkat kombini tamamen aynı renk kemer farklı olsun diyerek düşünmeyin, kemerın inceltici etkiyi koruyabilmesi için aynı renk olması gerekmektedir.

15-) Kilo saklayıcı mucizeniz yelekler
Vücudunuzun üst kısmı aşağılara göre daha mı geniş? bir yelek tüm orantıyı rahatlıkla sağlayabilir. Kontrast rekler ile ortaya çıkmış koyu zeminli açık renk bir yelek size bu konuda yardımcı olacaktır. Kilo saklayıcı mucize yelek sayesinde problemli bölgenizin eskisi kadar da kötü görünmediğini fark edersiniz.

16-) İnce cizgilerin çekiciliği
Zayıf görünmenin sırları arasında vazgeçilmezlerden biri de ince çizgili kıyafetlerdir. İnce cizgili kıyafetler hem moralinizi düzelteceği gibi, muhakkak size zarif ve ince bir görünüm sağlayacaktır. Birazcık bele oturan blazer ceket ve dar kesim ince çizgili bir pantolon ile ufakta olsa bir zayıf görünme hilesi yapmış olabilirsiniz

17-) Aşırısı herzaman kötüdürü (Dar etekler)
Fazla kilolarınız varsa muhakkak üstü dar ama aşağılara doğru genişleyen bir etek tercih etmelisiniz. Eğer baldırlarınızın kalın olduğu fikrine sahipseniz giyeceğiniz etek ayak bileklerinize kadar gelmeli, Bohem etekler günümüzün modası, bu etekler ile fazlalıklarınızı rahat bir şekilde gizleye bilirsiniz. Düz kesim etekler tercihiniz oluyorsa diz hizasında olmasına özen göstermeli ve uzun ve ince gösterici etkisi sebebiyle arkasından yırtmacı olmasına dikkat etmelisiniz, ancak çok aşırı dar dan mutlaka uzak durmalısınız.

18-) Dökümlü elbiseler
Bol dökümlü bir bluz yardımı ile hafif problemi bulunan bölgelerinizi rahatlıkla saklayabilirsiniz. Döküm kumaş farkıyla fazlalıklarınızı gizlediğiniz gibi ince uzun gösterdiğini de fark edeceksiniz.

19-) Kalın bacaklar için kot tercihi
Geniş bir kalçaya ve kalın basenlere sahipseniz,  streç kotları tercih edebilirsiniz, bu kotların vücudunuzu daha ince göstereceğinizi göreceksiniz.

20-) Zayıf gösteren elbise abiye modelleri
Kilo fazlanız var ise üst kesimi dar eteği volanlı elbiseleri tercih etmeniz gerekmektedir. Derin bir V yaka ile daha uzun ve zarif bir görünüm el edeceksiniz, tüm dikkatler dekoltenizde olabilir dikkatli olunuz.

21-) Beli ince zayıf gösteren korseler
Bel korselerinin orjinal ve kalitelileri gerçekten işe yaramakdadır, ancak mutlaka kaliteli ürünleri tercih etmeniz gerekmektedir. Bu korseler sayesinde bedeninizden 1 beden daha ince gösterebilirsiniz.
Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol