Oturma Odası Dizaynı

Yeni oturma odası dizaynı modelleri 2016

şüphesiz ki evlerimizde en fazla tercih ettiğimiz mekanlardan birisi oturma odalarımızdır. Oturma odalar, birbirinden farklı tasarımlara sahip şekilde bizlere ev sahipliği yaparken,favorilerimiz her zaman deri ve süet koltuklar olmuştur. Elbette ki oturma odası dizaynı kendi tarzınıza göre oluşturulması gerekirken, bu konu hakkında oldukça çok fikre göz atabilmek mümkün, buda karar vermemizi büyük oranda daha da zorlaştırmaktadır. Bizde sizlere yardımcı olmak amacıyla bir yazı hazırlayalım istedik.

Gri tonları ile mükemmel dizayna sahip olma
Son zamanlarda gri ve beyaz tonları, oturma odalarında bir hayli fazla tercih ediliyor. Televizyon üniteleri yavaş yavaş yerini duvara monte edilmiş televizyonlara bırakıyor gibi. Tabi ki televizyonun monte edildiği duvarlarda, sağ ve sol tarafta olmak üzere, birbirinden güzel tablolar kendini gösterirken, yere de en güzel biçimde konumlandırılmış olan dekoratif vazolar ve ışıklandırmalar, şıklığı da beraberinde getiriyor.

Berjer seçimi
Duvar dekorasyonlarınız ile beraber televizyonu monte ettiniz. Şık duran televizyonunuzun karşısına Elbette ki en şık berjerler tercih edilmelidir öyle değil mi? Gri tonlarında bir duvar tercih edebileceğiniz gibi, her iki tarafta da taş duvar tercih edilmektedir. Karşısına da yine bu tonlarda tercih edilmesi olası olan iki adet berjer, daha çağdaş hoş bir görünümü kazandırabilecektir.

Oturma grubu seçimi
Salonunuzun diğer kısmında ise, misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz bir oturma grubu tercih etmek istiyorsanız, oturma odası dekoru modelleri ile bu noktada ayrıcalıklı bir tarz yansıtabilirsiniz. Salonu ikiye ayırmış gibi düşünerek, siyah bir deri oturma grubu işinizi kolaylaştırabilir. Tabi ki ortaya en güzel biçimde konumlandırılacak cam bir sehpa da şıklığı her süre ön plana çıkartabilir.

En güzel oturma odası dizayn modelleri

Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol