Maxi Boy Uzun Etek Kombinleri Yeni

Bu yazımıda Maxi Boy Uzun Etek Kombinleri ni ve farklı modelleri hakkında bilgi vereceğiz.

uzun etek örnekleriBayanlar için vazgeçilmez olan, tesettürlü yada açık bayanlar tarafından bolca tercih edilen uzun etek kombinleri ile sizlerleyiz. Yüksek bel uzun etekler sayesinde alt karın yağlarını rahatlıkla saklayabilen tüm kadınların huzur içinde bir gün geçirmeleri için ilk tercihleri uzun etek kombinleri olmakta. Hem yaz hemde kış aylarında rahatlıkla tercih edilebilen  Maxi Boy uzun etek kombinlerine biraz da yakından bakalım istermisiniz ?


Uzun etek kombinleri biz kadınları hem daha rahat ettirmekte, hemde rahatsız olduğumuz bazı bölgeleri çok rahat bir şekilde örtmesinden dolayı son derece tercih edilenler arasındadır, şimdi sizlere bu tercihlerden bazı örnekleri gösterelim.




en güzel uzun etek kombinleri
Uzun etek modellerini dikkat çekici ve beğenilir yapan en farklı özelliği canlı renklere sahip olması ve desenleri ile bu renkleri daha belirgin hale getirmesi. Bu örneğimizde uzun etek kombini gerçekten çok güzel sağlanmış, etek üzerine sihah basic tişört ile şapka, kemer seçimiyle tarz bir kadın ortaya çıkmıştır


romantik uzun etek kombinleri
Ben biraz daha sade seviyorum, uzun etek kombinim de sade olacak diye düşünüyorsanız, pudra pembesi ve açık grinin muhteşem uyumu olan bu uzun etek modeli de tam size göre olabilir

en farklı uzun etek modelleri
Yazımızın başında uzun etek kombinlerinin açık veya tesettürlü fark etmeden tüm bayanlar için tercih edilebilen bir model olduğunu belirtmiştik, bu model de de tesettürlü maxi boy uzun etek kombin görüyoruz, ancak burada fark etmeniz gereken bir ayrıntı eğer tesettürlü iseniz sade uzun etek modellerini tercih etmelisiniz, rengarenk olanlar biraz uyumsuz geliyor bana, kombininiz de de en fazla 3 renk bulunması sizi daha tarz gösterecektir.





Bu modelde ayaklar gizli tutulmuş ve harika bir görünüm elde edilmiş sizde deneye bilirsiniz.
Ayrıca aşağıdaki modelleri de inceleye bilirsiniz.

en yeni uzun etek kombinleri


yazlık uzun etek modelleri

 şık uzun etek modelleri romantik

2017 uzun etek kombinleri

yeni uzun etek kombini

Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol