Yazlık hamilelik fikirleri Hamile kıyafetleri

Bu yazımız da Hamilelere yazlık kıyafet önerileri, yazlık hamilelik fikirleri vereceğiz.

Merhaba hanımlar öncelikle bugün bayram (Ramazan Bayramı 2. günü) hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Rabbim nicelere ulaşmamızı nasip etsin. Şimdi konumuza geçebiliriz. :)
Yaz aylarında hamilelik çekenler bilir, hele bir de sıcak ve nemli bölgelerde yaşıyorsanız, yada yaşamak zorundaysanız, yazın sıcağında hamilelik çekilmez olmaktadır. Hem karnınızın büyüdükçe üzerinize uygun şeyler bulmakta zorlanabilirsiniz.

Hamileler için yazlık kıyafet önerileri;

Yaz ayları ülkemiz genelinde çok yüksek yaylalarda olmadığınız sürece sıcaklığın yüksek olduğu aylardır. Bu sebeple koyu renkli kıyafetlerden uzak durmalısınız. Açık renkli kıyafetler hem görüntü olarak hoş görüneceği gibi güneş ışığını da içerisine almayarak sizi rahatlatacaktır.

Ayrıca hamile olduğunuzu kabullenmeli vücut şeklinize göre sizi sıkmayan, rahat salaş kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Doğru kombine ederek hamileyken bile göz alıcı olmaya devam edebilirsiniz.

Yaz aylarında sizi rahat ettirecek kıyafetler kusursuz ki tek parça halinde, bol olduğu gibi yumuşak ve ince kumaş olan tercihlerdir. Bir de üzerine açık renkleri tercih ederseniz tadından yenmez artık :) önerebileceğim en güzel yazlık hamilelik modeli fikirleri bu olabilir sanırım

Tercihen göbek kısmı bol gömlekler, bluzlar, elbiseler yaz aylarında tercihiniz olmalı. eğer pantolon giymeden ben yapamam, rahat edemem diyorsanız, kot hamile pantolonu tercih edebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken sizi sıkmayan ve dar olmayan modellerdir.

Aşağıda sizler için gözüme çarpan hoşuma giden, ya bu güzelmiş dediğim hamilelere yazlık kıyafet önerileri olabilecek hamilelik modellerini sizler için bir araya getirdim. Yorumlarınızı eksik etmeyin. iyi bayramlar tekrardan.


Yazlık hamilelik modelleri



Yazlık hamilelik modelleri

Yazlık hamilelik modelleri

hamilelik model fikirleri

hamilelik model fikirleri

hamilelik model fikirleri

yazlık hamilelik önerileri

yazlık hamilelik önerileri

yazlık hamilelik önerileri

yazlık hamilelik önerileri

Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol