2018 3d Boyutlu Manzaralı Duvar Kağıdı Modelleri Örnekleri

Bu yazımızda sizlere 3D ( 3 Boyutlu)  duvar kağıtları tasarımlarını paylaşacağız.

Eviniz yada ofisinizin dekorasyonuna gerçekten önem veriyorsanız, biraz pahalı da olsa 3 boyutlu duvar kağıtlarını tercih etmeniz olmazsa olmazlardan biridir, her ne kadar mobilyalar, aynalar ile dekorasyonumuza şekiller verilse de 3 boyutlu duvar kağıtları mükemmel ötesi ortam yaratmak konusunda ilk seçenektir.
3D duvar kağıtları önceki senelerde çokça tercih edilmese de günümüzde firmalar hep yeni duvar kağıdı modellerini piyasaya sunmaktalar.
Ofislerimizde bolca gördüğümüz tasarımlar artık evlerimize de girmiş durumda, salonlarımız, yatak odaları yada çalışma odalarınıza yapacağınız 3 boyutlu duvar kağıtları hem hoş bir görünüm katacakken aynı zamanda da farklı bir ortam yaratacaktır, aynı zamanda evin boyası eskidi, sarardı derdinden de uzaklaşmış oluyorsunuz, 4 duvarın 3 tarafını sade duvar kağıdı ile kaplayıp, 4. tarafda 3 boyutlu bir duvar kağıdı seçmek bu seçenekler içerisinde sanırım en güzeli,
Elde edebildiğimiz 3 boyutlu manzara duvar kağıtlarını sizler için bir araya topladık,  toplamda 32 adet 3 boyutlu duvar kağıdı örnekleri sizlerle, aşağıdan inceleyebilirsiniz.
Görüşmek üzere :)

3d ( 3 boyutlu) duvar kağıt modelleri örnekleri:






























































































Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol