Afrika çiçeği motifi yapımı Videolu [Anlatımlı]

Bu yazımızda sizlerle Afrika çiçeği motifi yapımını videolu anlatımla göstereceğiz.
Afrika çiçeği motifi nasıl yapılır? Motif Birleştirme videolu anlatım

Motif yapmak eğlenceli bir iştir, küçük motiflerin birleştirilmesi ile ortaya çıkan modeller çoğu zaman göz kamaştırır, küçük bir motifi birleştirerek istediğiniz büyüklükte hayal gücünüzle doğru orantılı olarak yeni ürünler ortaya çıkarmak sizin elinizdedir, 

Örgü tamamen sizin hayal gücünüze bağlıdır, herhangi bir sınırı bulunmadığından, elinizdeki modeli istediğiniz gibi şekillendirmek sizin elinizdedir, bunun en kolay yolu da motif birleştirme yöntemidir. Kare motifleri örüp, ardından motif birleştirerek yapabileceklerinizin sınırı yoktur, bir kaç örnek vermek gerekirse elbise, şal, kanepe örtüsü, battaniye, kırlent yüzü yada bebek battaniyesi yapabilirsiniz.
Motif modelleri arasında en çok tercih edileni ise Afrika çiçeği motifidir aşağıda videolu olarak afrika çiçeği motifinin yapımını ve motif birleştirmesine ilişkin videolar bulacaksınız.

Örgü de dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar bulunur, bunlar örgü sırasında kullanacağınız malzemelerin örgüye ve birbirine uyumlu olmasıdır. Bu ayrıntı almış olduğunuz ipin üzerinde belirtilir, hangi ipe kaç numara tığ yada şişin gideceğini buralardan fark edebilirsiniz. Elinizdeki ipleri uyumsuz şiş yada tığ ile örerseniz, ürünlerin sıklığı, genişliği etkileniğ, görüntü olarak güzellik ortaya çıkmaya bilir.
Şimdi afrike çiçeği motifinin yapımına ilişkin videoya göz atalım

Afrika çiçeği motifi yapımı anlatımlı video






Afrika çiçeği motif birleştirme nasıl yapılır


Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol