instagram kokulu taş siparişi ver Harika Modeller

Bu yazımızda sizlerle Kokulutaş, Tohumlu Kağıt, Tohumlu Kalem, Sabun, Gelin Çiçeği, Nişan veya söz tepsisi gibi hediyelikler hakkında bilgiler paylaşacağım..

İnternet üzerinden bu ve buna benzer ürünlerin satışlarını yapan bir çok üretici ile karşılaşmak mümkün. Söz, Nişan, Kına, Düğün, Doğum Günü gibi bir çok etkinlikte insanların sevdikleri ile paylaşabileceği, onlara birer hatıra olarak verebileceği çok sayıda ürün bulabilirsiniz. Geçenlerde sevdiğim birisi için güzel ve farklı bir hediye ararken İnstagram ve Facebook üzerinde satış yapan bir sayfa ile karşılaştım. Daha sonra sayfada bulunan ürünleri kontrol etmeye başladım. Gerçekten emek verilen ve görsel olarak da ilgi çekici bi o kadar da anlamlı çok güzel ürünler ile karşılaştım. Özellikle tohumlu kağıt ve tohumlu kalem çok dikkatimi çekti. Hem doğa için güzel hemde değer verdiğim için çok güzel ve anlamlı bir hediye olacağını düşünerek sayfanın yöneticisi ile görüştüm. Sayfa sahibi olduğunu söyleyen bayan arkadaş o kadar ilgili ve alakalı davrandı ki gerçekten çok hoşuma gitti. Nasıl bir ürün istediğimi en ince ayrıntıları ile birlikte kararlaştırdıktan sonra siparişimi verdim. Siparişim hazırlanırken bana her aşamasından bilgi vermeleri hem güven verici hemde nasıl yaptıklarını görmem açısından ayrı bir önem kazandı benim için. Kısa bir müddet sonra ürünlerimiz paketlendiği ve kargoya verildiği bilgisi paylaşıldı. Sabırsızlıkla beklediğim siparişimi kargodan aldığımda mutluluğum daha da arttı. Gerçekten çok güzel ve özenle hazırlanmış olduğunu gördüm.

Sizlere de özellikle tavsiye etmek istediğim İnstagram ve Facebook üzerinde @handeninhayalbahcesi isimli sayfada bulunan bir kaç tane güzel ürünleri aşağıda bulabilirsiniz. Sizde sevdiklerinize güzel ve farklı hediyeler almak istiyorsanız handeninhayalbahcesi isimli sayfayı takip edebilir ve güvenle siparişinizi verebilirsiniz
Sizde Hande'nin Hayal Bahçesini ziyaret etmek, sipariş vermek isterseniz Buraya Tıklayarak sayfaya ulaşabilirsiniz.

En güzel kokulu taş modelleri


Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol