Şimşek mcqueen boyama sayfalari

Şimşek mcquen boyama sayfaları, bu yazımız da sizlerle Pixar'ın arabalar film serisinde yer alan kurgusal karakterlerden olan Şimşek mcquen, şimşek mekkuin ya da sadece soyadıyla McQuenn olarak adlandırılan kurgusal araba karakteri şimşek mcquen boyama sayfalarını paylaşacağız






Küçük yaşta çocuklarımızın vazgeçilmez karakterlerinden olan McQueen'in tasarımında Mazda miata ve Dodge Viper etkileri gözlemlenebilir.
Pixar animasyon stüdyoları animatörü olan Glenn McQueen'in 2002'de ölümünün ardından, adını yaşatabilmek amacıyla Şimşek McQuenn ismi verilmiştir.
Arabalar filminden bahsedecek olursak; Piston kupası alma hedefi olan çaylak olarak yolunu kaybeden Şimşek McQueen Radyatör Kasabasına gider, burada Sally adında kadın bir arabaya aşık olan Şimşek McQueen burada arkadaşlar edinir, en iyi arkadaşı Çekici Mater olur, Piston yarışlarında ilk başlar da derece edinemese de toplam da 7 tane Piston yarış ödülü almaya hak kazanır.
Özellikle erkek çocukların vazgeçilmezleri olan araba oyuncaklarının boyama sayfaları kız çocuklarının ilgisini çekse de temelinde erkeklerin ilgisini daha çok çeker. İster gen çekiyor diye düşünün veyahut yönlendirme, babaya özenme de diyebilirsiniz ama hiç bir şekilde sonuç değişmeyecektir.
Türkçe olarak şimşek mekkuin olarak bahsedilse de Şimşek mcqueen boyama sayfalarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz, 


Şimşek Mcqueen boyama sayfaları üzerine tıkladığınızda farklı sayfada açılacaktır, farklı sayfada açılan resimlere bilgisayarınızda mouse ile sağ tık yapıp "Resmi Farklı Kaydet" seçeneği ile Masa Üstünüze kayıt edebilir, yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Ayrıca Çocuklarınıza ait tabletlerde resimlerin Ekran görüntüsünü çekip tablet üzerinden boyamasına yardımcı olabilirsiniz.


Şimşek Mcqueen  Boyama Sayfaları























simsek-mcqueen-boyama-sayfalari








































































Eğer çocuklarınız boyama yapmakta zorlanıyor ise, aşağıdan Mc Queen Araba boyama videosunu beraber izleyebilirsiniz.

Mc Queeen Araba Boyama

Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol