2017 Yazlık El Örgüsü Kız Çocuk Şapkaları

Bu yazımızda sizlerele yazlık el örgüsü kız çocuk şapka modelleri hakkında bilgi aktarıp örnek modeller göstermeye çalışacağız.

Bizler kadar kız çocuklarımızın da şık olmaya hakları vardır. Kendimiz için yaptığımız el örgüsü yazlık şapka modellerinden neden çocuklarımız için de yapmayalım. El emeğinizle öreceğiniz yazlık el örgüsü kız çocuk şapka modelinin size özel olacağını da hesap etmeyi unutmayın. Nasıl bir ortamda farklı olmak hoşumuza gidiyorsa sadece çocuğumuza özel bir yazlık kız çocuk şapkası olursa o kadar hoş ve dikkat çekici olacaktır.

2017 yazlık şiş örgüsü kız çocuk şapkası modelleri

Yazlık örgü kız çocuk şapkası modellerini farklı şekiller de yapabilirsiniz. bunlardan bir tanesi de yazlık şiş örgüsü kız çocuk şapkası modelleridir. Örgüler de tek renk tercih edebileceğiniz gibi farklı renkler ile değişik havalar katıp şık yazlık kız çocuk şapkaları ortaya çıkarabilirsiniz.

2017 yazlık tığ işi kız çocuk şapkaları

Yazlık tığ işi kız çocuk şapkaları yapımı şiş örgüsüne göre sizi biraz daha zorlayabilir, ama farkınızı da ortaya koyarsınız :) tığ ile örmüş olduğunuz yazlık kız çocuk şapka modeli üzerine küçük motifler ekleyerek yaptığınız şapkayı daha da farklı hale getirebilirsiniz.


 Yazlık El Örgüsü Kız Çocuk Şapka Modelleri



yazlık bebek şapkaları



yazlık bebek şapkaları
yazlık bebek şapkaları


yazlık bebek şapkaları

yazlık bebek şapkaları örgü

yazlık bebek şapkaları örgü

yazlık örgü kız çocuk şapkası

yazlık örgü kız çocuk şapkası

bebek şapkası yapılışı şişle
bebek şapkası yapılışı şişle

Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol