İnstagram da Mavi TR yazısı yazma Mavi harflerle isim yazma

instagram mavi TR yazısı yazma nasıl yazılır, Mavi harflerle isim yazma konusunda bilgi vereceğiz. Daha önceleri Whatsappta Türk bayrağını kopyalayıp İnstagrama yapıştırdığımız da direk Mavi TR yazısı çıkmaktaydı, ancak artık türk bayrağı çıkmakta, eğer sizler de mavi TR yazısını instagram da paylaşmak istiyorsanız aşağıdan kopyalayıp instagramınıza kayıt edebilirsiniz.
İnstagram da mavi TR yazısı yazma

TR mavi yazmak artık mümkün 🙈 ayrıca sizin için mavi harflerle isim yazabilmeniz amacıyla alfabede ki tüm harfleri mavi olarak sitemizde paylaştık, kopyalayıp telefonunuz da saklayabilir, yada tek tek harfleri kopyalarak instagram isminizi de mavi şekilde yazabilirsiniz. Instagram mavi renkle yazilmis TR?
Burada dikkat etmeniz gereken husus şudur. Bu yazılar Bilgisayardan girildiğinde görülmez.
instagrama eğer isminizi bu şekilde yazarsanız, bilgisayardan instagrama giren bir kişi profilinizde  isminizi değil karecikler görecektir. Unutmadan Sitemizde ki harfleri kopyalayabilmek için telefondan girmeniz gerekmektedir.

Ayrıca TR yazısı klavye dekinden farklı şekilde yazmak istiyorsanız, aşağıdaki TR yazısını kopyaladığınız da bilgisayarınız da TR görünecektir, ancak mavi olmayacaktır.

TR Mavi yazma


🇹 🇷 harfler arasındaki boşluğu silmeyin dilerseniz Türk bayrağı çıkacaktır 🙈🇹🇷


Bunlar da diğer harfler  rahatlıkla isminizi yazabilirsiniz
🇦 🇧 🇨 🇩 🇪 🇫 🇬 🇭 🇮 🇯 🇰 🇱 🇲 🇲 🇳 🇴  🇵 🇷 🇸 🇹 🇻 🇾 🇿 🇶 🇼 🇽


Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol