Heidi Boyama Sayfaları

Heidi Boyama Sayfaları
İsviçreli yazar Johanna Spyri'nin Heidi isimli kitabının uyarlanarak oluşturulan anime çizgi dizidir. Kitap ilk defa anime ye aşırı ilgi duyan ülke olarak da bilinen Japonya da çizgi filme uyarlanmıştır. Daha sonraları birçok farklı dilde izlenime giren Heidi çizgi filmi; annesinin ölümü ile yalnız kalan Heidi'nin teyzesi tarafından Alp dağlarında yaşayan dedesi Alpöhi'nin yanına götürmesi ve alp dağlarında Heidi'nin yaşadığı maceralardan oluşmaktadır.
heidi-boyama-sayfalari 

Alp Dağlarında Heidi'nin serüvenine köpeği Joseph, arkadaşları Klara ve Peter eşlik eder, çizgi filmin unutulmaz karakteri Bayan Rottenmeier'i de unutmamak lazım.
Heidi'nin serüvenine sizler de ortak olmak veya çocuklarınızı ortak etmek isterseniz, Heidi boyama sayfaları ile gününüzü renklendirebilirsiniz.


Heidi boyama sayfaları üzerine tıkladığınızda farklı sayfada açılacaktır, farklı sayfada açılan resimlere bilgisayarınızda mouse ile sağ tık yapıp "Resmi Farklı Kaydet" seçeneği ile Masa Üstünüze kayıt edebilir, yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Ayrıca Çocuklarınıza ait tabletlerde resimlerin Ekran görüntüsünü çekip tablet üzerinden boyamasına yardımcı olabilirsiniz.

Heidi Boyama Sayfaları

peter-boyama-sayfalari
Peter Boyama Sayfası

Heidi Boyama Videosu İzle



Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol