Yeni doğan bebek tulumu modelleri, Yıldız şeklinde

Yıldız şeklinde yeni doğan tulumu
Yeni doğan bebek tulumu modelleri ile sizlerleyiz, bu uyku tulumumuz yıldız şeklinde yeni doğan bebeklerimizin el ayaklarını hatta başını bile sıkıca kavrayacak şekilde tasarlanmış olan bu güzel uyku tulumunu birde yün iplik ile örerseniz tadından yenmez, hem sağlıklı hemde cocuklarınız için sıcak bir yuva olabilir.

Evleriniz çok sıcaksa ki ben öyle evlerde biliyorum bu tarz tulumları uyurken kullanmanız pekte doğru olmaya bilir, tabi çocuğunuz için yine en son kararı sizin vermeniz doğru olandır.
-
8-10 sıra kadar ördükten sonra (bebeğinizin boyutlarına göre) ki siz yine de :D 15-16 örün büyüyünce de içine sığsın :) sıranızı tamamladıktan sonra yıldızın kolları için birer eksilterek örgümüzü yapıyoruz.


Arka parçası da tıpkı ön gibi başalanacak farklı tek tarafı yıldız kolları 5 değil 3 olmalı, ikisi bırakılıp diğer 3 kol arka parçadaki gibi bitirilecek, alt üst  parçaların 3 kolu tığ ile birleştirilecek,
Örmeden bıraktığımız kalan 2 parça biri bebeğimize şapka olacak, bu kısmı da yıldızın sivri ucuna denk gelecek şekilde başlayıp artırarak örmeliyiz. şapka/kapşon olacak kısmı sırası gelince hemen bitirmeyelim 3-5 sıra fazla yapalımki ön tarafa doğru hafiften bükülebilsin


En son koluda diğer şekilde yapılıp fazladan 2 sıra eklenecek burayada ilik yapılacak kolay gelsin
Diğer Yeni Doğan Bebek tulumu modelleri mize de bakmayı unutmayınız
Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol