Genç Kalmak İçin Neler Yemeli?

Doğanın bize sunduğu öyle güzellikler vardır ki biz insanlar bir çoğunun değerini bile bilmeyiz, bugün bunlardan sadece bir kaçını sizler için paylaştık.
Genç kalmak için neler yemeliyiz?

Hadyi bakalım.
Yeşil Çay: Biz kadınların vazgeçilmezi, biz her ne kadar zayıflama amacıyla kullansak ta yeşil çayın içerisinde bulunan antioksidanlar gözümüzü de büyük derecede korumaktadır.

Balık: Kış aylarının vazgeçilmezidir, kimimiz evde yapmayı sevmesede artık büyük şehirlerde satıcılar tarafından da pişirilip satılan balıklar cildimizin yaşlanmasını önlediği gibi içerisinde bulunan o reklamlarda adını bolca duyduğumuz Omerga 3 zihnimizi de güçlü tutmaktadır.s

Yumurta: Bekar beylerin vazgeçilmezi, biz bayanların ise pek sevmediği yumurta özellikle köy yumurtası olarak bilinen organik yumurtalar saçlarımıza ayrıca vitamin vermektedir, unutmadan saç uzamasında da etkisi oldukça fazladır.

Lahana: Tırnaklarınız da kırılma varsa mutlaka lahana tüketmelisiniz, tırnaklarınızın kırılmasının asıl nedeni vücudunuzda oluşan demir eksikliğidir, lahananın içinde de bol miktar da demir bulunur.

Domates: Domates de yukarıda belirttiğimiz doğanın bize en güzel armağanlarından biridir, domatesin içerisinde bulunan likupen güneş yanaklarına karşı cildinizi korur, bir de vücudunuz da zararlı ücrelerin oluşmasını da önlemektedir.

Esmer pirinç: Bir çoğumuz yeşil çayı zayıflamak için bolca içer, esmer pirinçi bilen çok yoktur, esmer pirinç içerisinde kalori ve yağ oldukça azdır ve zayıflamanıza yardımcı olur ayrıca tokluk hissi de verir.

Sizi genç yapacak meyveler:

Elma: Elmanın içerisinde bulunan vitaminler kanser yaratan hücrelerle savaşmaktadır, ayrıca vitamin bakımında da oldukça zengindir.

Dut, ahududu, kızılcık: Bu meyvelerin bünyesinde bulunan antioksidanlar kan hastalıklarına karşı oldukça faydalıdır.

Şeftali, armut ve erik: Şeftali cildimize bakım yaptığı gibi, armut ömrümüzü uzatmaktadır, ayrıca kaysıda bulunan vitaminleri bir duysanız :) içerisinde A vitamini, magnezyum, demir, kalsiyum ve potasyum bulunur, ve tabikide vücudumuza fazlası ile faydalıdır ama çok aşırı yemeyin lütfen :)

Brokoli: Brokolinin içerisinde çok sayıda vitamin bulunduğu gibi kalorisi çok bir sebzedir, zayıflamaya çalışan bayanlar bunu çok iyi bilir en azından ben biliyorum :) içeriğinde C vitamini bizi genç ve dinç tutmaktadır.


Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
Abone Ol