Kolay olsun Çabuk Bitsin Naif Örgü Modeli

Merhaba hanımlar, bu yazımızda sizlerle Güllü Yuvarlak Lahana lif modelini paylaşacağız. Çeyizlik lif modeli olarak kullanabileceğiniz bu model 3 renkle örülebildiği gibi, katlar için farklı bir renk daha kullanılabilir.
mutlaka

Bu yazıda neler var ?


  • Mutlaka Görülesi Güllü Yuvarlak Lif Modeli
  • Bohça başı Çeyizlik lif modeli

  • Yuvarlak sabun bezi modelimizin çeyizlik olarak yapılabileceği gibi günlük kullanmak içinde örülebilir, elinizde kalan ipleri ortasında kullanabileceğiniz Çevresi tek renk olarak yapılabileceği gibi 2 farklı renkle katmanlarını belli de edebilirsiniz. Son zamanların en güzel lif modellerinden olan bu modelimize ek olarak aşağıda size bir de bohçaya konulan çeyizlik lif modeli de paylaşacağız. Buyrun ilk modelimize göz atalım.


    Mutlaka Görülesi Güllü Yuvarlak Çeyizlik Lif Modeli



    Bohça başı Çeyizlik Lif Modeli


    Hanımlar, çeyizlik lif modellerinden bahsetmişken farklı bir modeli daha sizlerle paylaşmak istedim, sıradaki modelimiz de yine beyaz zemin üzerine yapılan bir lif modeli çok sipariş alan oldukça talep edilen bir lif modeli  sizinde oldukça hoşunuza gideceğini düşünmekteyim, aşağıda alıntı videomuzdan izleyelim. Yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin diyorum

    Sitemizdeki güncellemeleri ilk siz öğrenin
    Abone Ol